OTC Japans

Anything regarding OTC: Japanese!
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 Happy times

Go down 
AuthorMessage
RaoulPosts : 1
Join date : 2010-04-09

Happy times Empty
PostSubject: Happy times   Happy times EmptySun Apr 18, 2010 8:48 am

Gobusatashite orimasu.

Oftewel: Ik heb een tijdje niets van me laten horen. Ik was dan ook erg druk en er is niet zo heel veek gebeurd in de tussentijd, behalve dat ik een weekje terug ben geweest om mijn vriendin op te zoeken.(goedkoop ticket kunnen vinden)

Een paar weken geleden ben ik samen met Froni wel getrakteerd door een wat oudere australiër die bij ons op de universiteit zijn Japans ophaalt. Hij nam ons mee naar een niet al te goedkoop restaurant waar we heerlijke Japanse versnaperingen hebben genuttigd. We hebben een keer een praatje met hem gemaakt en hij wou ons graag eens meenemen ergens naartoe, zodoende.
En het beste gedeelte( mijn vader zou trots op de zijn) Crocodile dundee betaalde alles! . We wilden natuurlijk ''Going Dutch'' doen, maar hij stond erop.

Anders dan dat heb ik niet veel te melden. Weer lekker bezig geweest met Japans en de bijvakken. Het gaat wel snel allemaal hoor, het voelt alsof ik qua nieuwe dingen al een jaar hier zit. Maar dat is alleen maar positief natuurlijk.

Ook de lessen business Japans zijn erg interessant, maar tegelijkertijd ook erg moeilijk. Hoe dan ook, ik heb er ontzettend veel aan.

Op het moment houd ik me zoet met een presentatie die binnenkort moet worden gehouden. We moesten een tijdje terug een winkeleigenaar
interviewen voor een project. We kozen een winkel waar men grafstenen, tegels en dingen voor in de tuin kan kopen. Het was allemaal erg leerzaam, alleen al doordat het in het in Keigo moest.


Groetjes,

Raoul Langejans
Back to top Go down
View user profile
 
Happy times
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Winging it/the Steeple Times
» Happy birthday Derri!
» How many times should post on Facebook in a day.
» Need help to limit the view (times) number of visitors
» Happy Mother's Day to all Forumotion's moms !

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
OTC Japans :: School :: Studying in Japan-
Jump to: